top of page

TERÀPIES AMB CAVALLS

En les Teràpies amb cavalls aprofitem l'aspecte lúdic de l'activitat per motivar als usuaris a esforçar-se en aconseguir el màxim grau d'autonomia possible.

terapias a caballo con doma natural bitless

Mitjançant el contacte terapèutic amb els cavalls de doma natural i l'entorn, estructurem sessions on podem treballar amb els usuaris la  psicomotricitat, l'equilibri, el to muscular, la flexibilitat, la propiocepció, la lateralitat, l'integració sensorial, l'atenció, la comunicació, l'autocontrol, la resiliència, la responsabilitat, les pors...

equinoterapia con doma natural bitless

Els beneficis els obtenim, en la part física de l'equitació respectuosa bitless, gràcies al patró de moviment del cavall, molt semblant al patró locomotor humà, i a la transmissió dels impulsos musculars i  la irradiació de la temperatura corporal. 

També obtenim grans beneficis del fet que l'usuari es converteix, per una estona, en el responsable i per tant el cuidador del seu cavall o poni. Aquest nou rol, afegit al fet de que el cavall  o poni és un èsser viu, amb les seves reaccions, afavoreix l'atenció plena al que s'està fent i la interacció entre companys/es per sol·lucionar els problemes.

Depenent de  cada cas , treballem conjuntament amb educador, integradora social, psicòloga, terapeuta ocupacional o fisioterapeuta.

Icono-Whatsapp1.png

Info i reserves: WHATSAPP 607 700 350

bottom of page